Sunday 12 July 2009

DEZVOLTARE PERSONALA

EDITURA FOR YOU
si
DAIKOMYO GRUP
va ofera cursul Alchimia interioara


Cursul va fi sustinut de Marius Stan, instructor certificat in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia.

Cursul va avea loc vineri, 12 iunie, orele 18.00 – 20.00 si sambata, 13 iunie, orele 10.00 – 16.00

Cursul se tine la sediul Daikomyo situat chiar langa statia de metrou Tineretului. Adresa exacta : str. Sincai nr. 2, Bl. 4, sc. B, et. 8, ap. 63. Telefon pentru inscrieri 0724 560810

Mail : contact@succesulpersonal.ro ; contact@lumeareala.ro

Cost : 95 RON

Alchimia Interna este o cale straveche utilizata de chinezii taoisti de mii de ani. Ea reprezinta o modalitate de transformare a gandurilor, emotiilor, energiilor interioare, de unificare a diferitelor parti ale fiintei noastre. In acelasi timp, scopul sau inalt este oferirea unor metode de echilibrare, fuzionare si canalizare a energiilor in directia crearii unor structuri care sa reziste in celelalte planuri dupa disparitia corpului fizic.

Cu totii observam ca atunci cand inaintam pe calea spirituala ne lovim de un obstacol interior major. E vorba de multitudinea de voci interioare (complexe, ganduri,-emotii) ce apar pe parcursul intregii zile (sau in diferite etape ale vietii) si care par ca se ‘lupta’ intre ele, pentru a prelua controlul identitatii noastre.

Evolutia inseamna chiar unificarea acestor parti ale sinelui in una singura, care sa se exprime intotdeauna. Un prim pas in aceasta directie il constituie echilibrarea si armonizarea emotiilor – prin scoaterea din fiinta noastra a celor destructive si cultivarea celor hranitoare, aducatoare de energie.

Cu mii de ani in urma chinezii au observat ca emotiile sunt ‘stocate’ in organele principale (ficat, inima, splina, plamani, rinichi). Acest lucru nu mai pare in zilelele noastre atat de ciudat, avand in vedere studiile lui Masaru Emoto referitoare la ‘programarea apei’ prin ‘emisia’ de emotii pozitive sau negative. Astfel, si organele corpului nostru (ce contine peste 70% apa) pot fi ‘programate’ cu diferite emotii. Iar atunci cand o facem in mod constient le transformam in adevarate ‘depozite’, la care putem apela pentru a scoate si manifesta energia unui anumit tip de emotie constructiva, pozitiva.

Traim intr-o lume in care emotiile negative (destructive) convietuiesc impreuna cu cele pozitive (hranitoare). Ele se exprima prin intermediul corpului nostru, ca rezultat al gandurilor, tiparelor de ‘credinte’ despre evenimentele vietii pe care le intretinem (de cele mai multe ori inconstient). Nu putem scapa definitiv de prima categorie de emotii – dar putem invata sa o transformam.

Prin intermediul unor sunete atasate fiecarui organ si al auto-masajului specific putem realiza ‘detoxifierea’ emotionala, “transformarea emotiilor negative, in emotii pozitive”. Iar prin surasul interior catre organe si toate celulele le incarcam cu emotiile si energia specifica pozitiva, hranitoare, echlibrata. Le conectam cu elementele mamei natura, cu mediul armonios exterior, creand mediul interior fizic-mental-emotional perfect. Rezultatul este vitalitatea sporita pe termen lung, exprimarea adevaratei noastre identitati.

Filozofia (dar mai ales practica) definitorie pentru China o reprezinta Taoismul, cu o ‘vechime’ si eficienta dovedite de peste 5.000 de ani. Multiplele sale ramuri, printre care Medicina Traditionala, Chi Kung-ul, Tai Chi-ul si Feng Shui-ul au patruns puternic, cu rezultate deosebite, si in tara noastra. Din ce in ce mai multe persoane isi cunosc sinele real si isi transforma viata folosind nenumaratele instrumente ale acestor stravechi arte. Este o cale practica, pentru noi toti.

Temele cursului (parti din sistemul alchimiei interne Universal Tao al Maestrului Mantak Chia):

- cele 6 sunete vindecatoare (vedeti si http://www.empower.ro/sanatate/detoxifierea-emotionala/)

- detoxifierea emotionala a organelor prin auto-masaj combinat cu sunete

- meditatia surasului interior (vedeti si : http://www.empower.ro/sanatate/surasul-interior-i/

http://www.empower.ro/sanatate/surasul-interior-ii-biologia-credintei/)

- practica celor 3 focuri si celor 6 directii

Va astept !

Marius Stan

www.lumeareala.ro

www.succesulpersonal.ro

No comments: