Saturday 17 July 2010

Despre Constiinta Unimii si meditatiile inregistrate pentru 17 si 18 iulie, articol scris de Dana Erdei

Despre Constiinta Unimii si meditatiile inregistrate pentru 17 si 18 iulie, articol scris de Dana Erdei

Azi, 15 iulie, cand scriu acest mesaj este zi de ton 11, Caine in calendarul mayas. 11 simbolizeaza rezolutia, este energia actiunilor dinamice care usureaza schimbarea, simplificarea si perfectionarea. Este vorba de inlaturarea aspectelor inutile. Iar cainele este gardianul legilor universale, al ordinii universale si sociale. Este Poarta si conducatorul spre lumea mortii, este fidelitatea si dreptatea. Si este de pe Sirius - cainele alb. Mayanmajix spune ca este o zi buna pentru a te bucura de familie si de prieteni. Asa ca ma dedic prietenilor mei si am sa incerc sa aduc in cuvinte, viziunea mea despre Convergenta Unimii.

Din pacate, atunci cand e vorba de calendarul Mayas, cei mai multi se gandesc la profetii legate de sfarsitul lumii. Mare pacat, pentru ca intelegerea calendarului ne-ar ajuta sa intelegem multe lucruri legat de ce se intampla la nivel mondial, Universal chiar. Asa cum tot ceea ce se poate se perverteste in scopuri comerciale, asa avem o industrie intreaga in jurul conceptului de 2012. Dar care nu reflecta adevarul. Mayasii nu vorbesc despre sfarsitul lumii, ci despre accelerarea CREATIEI, despre accelerarea CONSTIINTEI. Avem carti minunate pe tema calendarului mayas: “Calendarul mayas si transformarea constiintei” de C. J. Calleman si “Codul intelepciunii mayase”, de Barbara Hand Clow, amandoua publicate de editura For You. Si sunt in pregatire si altele. Ne intoxicam cu informatii de tot felul, consumam intr-un mod bulimic informatii despre cum sa materializam Ferrari-ul visat, cum sa preparam potiunea magica, cea care sa ne aduca iubirea visurilor… si ramanem singuri si cu garajul gol, fara sa intelegem pe ce butoane si in ce ordine trebuie sa apasam, ca sa ne gasim linistea. Sau poate reusim sa materializam ceva temporar, dar undeva sigur se creaza un dezechilibru, pentru ca cream din perspective chakrelor in inferioare. Incercam sa acoperim goluri interioare, prin satisfacerea nevoilor exterioare. In acest caz spatiul sacru al inimii noastre ramane neexplorat, puterea vointei blocheaza manifestarea vointei divine (chakra 5), iar puterea mintii nu cunoaste adevarul sacru “cauta numai adevarul” si punerea in serviciul celorlalti. Ne concentram pe ceea ce CREDEM ca ne lipseste. Iar ceea ce ne lipseste cel mai mult, se afla sub nasul nostru, la propriu.

Toata miscarea globala legata de Convergenta Unimii vorbeste despre a iesi din minte, a iesi din separarea pe care DOAR mintea o genereaza, a iesi din judecata, a iesi din tot ce inseamna dualitate. A folosi mintea doar ca pe un instrument, dar nu ca pe o un conducator in viata noastra. Va recomand cu caldura filmul “Calendarul mayas vine din nord”, care sigur va va da o alta perspectiva a vremurilor, a felului in care mintea este depasita de situatie. Doar dezvoltarea intuitiei, a vederii simbolice poate sa ne ghideze prin haosul care a inceput deja sa se desfasoare si care se va extinde, pana cand va destabiliza toate structurile distructive pentru Viata. Si daca ne gandim ca e vorba de structuri extrem de puternice, ne cutremuram.

Vestea buna este ca, la nivel de constiinta globala, lucreaza milioane de suflete, pentru a sustine aceasta trecere in unime, in IUBIRE. Suntem sustinuti de fiinte de Lumina foarte puternice. Totul e sa ajungem la masa critica, pentru a face saltul. Principiul celei de-a 101 maimute explica foarte clar ce inseamna masa critica, pentru a face un salt in constiinta. Si pentru cine nu cunoaste acest principiu, voi pune in attachment un articol. Stim ca nivelul de constiinta al oamenilor este foarte diferit si, din pacate, extrem de multi oameni traiesc la un nivel de constiinta scazut. Dar tot asa stim ca o singura constiinta, o singura persoana cu un inalt nivel de constiinta poate sa influenteze, la nivel de constiinta, foarte multi oameni cu un nivel scazut de constiinta. Prin urmare, lucrarea care urmeaza sa se faca in 17 – 18 iulie este o lucrare la nivel inalt, pentru ca in ea sunt angrenate deja foarte multe suflete cu un inalt nivel de constiinta. Totodata, este o ocazie fantastica de a lucra la unison, intr-o vibratie foarte inalta cu aceste fiinte minunate. Gandindu-ne la principiul oglinzii, ne vom reflecta in aceste mari spirite de Lumina, acea latura de inalta vibratie a sufletului nostru (care, cu siguranta, asteapta cu nerabdare sa se manifeste).

Multe persoane mi-au cerut explicatii despre ce inseamna acest eveniment, in urma articolului din 11 iulie despre eclipsa de soare. Intr-un limbaj cu care suntem familiarizati ca natie, Constiinta Unimii s-ar traduce prin Constiinta Christica. Este, intradevar, cel mai inalt nivel de constiinta - Dar singurul care poate schimba mersul lucrurilor pe Pamant. Este timpul ca Legea Iubirii sa-si intre in drepturi. Au trecut 2000 de ani de cand Maestrul iubirii, Iisus, ne-a lasat aceasta lege. Si tot de doua mii de ani vehiculam, la nivel mental, aceasta informatie. Iubirea este cea care transcende orice separare, orice dualitate, orice judecata. “Iubește-L pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, iar pe aproapele tău ca pe tine însuți”. Asta inseamna Unimea. Iubeste si onoreaza toata Creatia lui Dumnezeu, Pamantul care te hraneste si te sustine si tot ce inseamna VIATA. Catastrofa din Golf ne trage foarte tare de maneca. Suntem responsabili pentru mostenirea pe care o lasam copiilor nostri. Suntem responsabili pentru tot ceea ce este si sta in noi puterea de a schimba. Sa ne deschidem inima pentru a ne conecta la cea mai mare putere pe care o avem (am mai spus, campul magnetic al inimii este de 80.000 de ori mai mare decat al mintii ). Inima nu separa, nu judeca, nu cere nimic. Iubirea doar se daruieste pe sine. Corinteni 13 (Noul Testament) spune tot:
http://www.youtube.com/watch?v=W0DEPuWg1Aw

Si atunci cand vom pune mintea si inima in acord cu voia Divina se va infaptui tot ceea ce este de infaptuit. Inainte de toate, avem aceasta ocazie minunata in care se va lucra intens pe curatarea tiparelor, a programelor mentale, emotionale, comportamentale, pe care le caram si le rulam ca intr-un cerc vicios, uneori fiind constienti de ele, alteori nu. Aducem in structurile noastre programe distructive din vietile noastre precedente, in care NOI am creat istoria Pamntului si cine stie ce nelegiuiri am facut. Am trecut prin multe experiente foarte diferite, pentru a aduce sufletul nostru la nivelul la care este acum. Am experimentat foarte multe suferinte care ne-au atins si inchis inima si am produs multa suferinta, avand inimile inchise. E timpul sa le deschidem, constienti fiind ca acolo se afla toata puterea, in inima noastra si in momentul ACUM. Am ridicat ziduri in jurul nostru, pentru ca am fost invatati sa vedem pericole peste tot. Suntem educati asa, sa ne protejam, sa ne inchidem in cutiute, sa nu fim liberi si puternici… E timpul sa ne descoperim puterea si sa o manifestam. E timpul sa eliberam tot ce ne suprima puterea. E timpul sa fim noi insine, in toata splendoarea si sa ne asumam vindecarea. Ne reflectam aceste programeunii altora - dar si Pamantului, pentru ca totul este unda in vibratie. Ne intalnim pe frecventele pe care le generam, ca un automat prin credintele pe care le avem despre lume si viata. Credintele noastre adanc inradacinate sunt cele care creeaza. Din pacate, foarte multe credinte distructive ne sunt induse prin mass media, care ne tin captivi in cutiuta fricii. E timpul sa indraznim sa pasim in noi insine, in puterea noastra. Si asta e credinta care ar fi bine sa o implantam in structurile noastre: nu suntem separati, suntem interconectati, suntem o singura fiinta la nivel de spirit, chiar daca suntem milioane de suflete. E timpul sa fixam adevarurile sacre la fiecare nivel energetic al nostru si sa cultivam adevarata putere pe fiecare nivel. In mediatatia de curatare pentru sambata, am sa lucrez pe fiecare nivel energetic, folosind puterile si adevarurile sacre ale fiecarei chakre (impropriu spus “am sa lucrez”, vor lucra cei care vor dori, impreuna cu ghizii care-i vor sustine).

Am inregistrat intai o meditatie ghidata de curatare si eliberare in iubire si recunostinta, a tiparele care au produs suferinta, separare, lipsa de iubire, frica, durere… Spun cu recunostinta, pentru ca toate acestea au avut ceva sa ne invete. De acum alegem sa invatam in bucurie si in Unime. Prima meditatie o vom face sambata 17 iulie 2010, dupa amiaza la ora 17.00 , ora Romaniei. O gasiti inregistrata aici:

http://centrulholistic.blogspot.com/2010/07/meditatie-ghidata-de-purificare.html

A doua meditatie este cea de manifestare a intentiei Convergentei Unimii, intentie pe care ar fi bine sa o aducem in constiinta, in toata perioada care vine, pana in martie 2011 - asta este ceea ce spune Calleman:

“Eu, ca fiinta suverana, ma unesc cu Tot Ceea Ce Este, pentru a invoca prezenta echilibrului si a unimii, din mine si din lumea noastra. Eu sunt prezenta constienta a armoniei si reconcilierii, si sunt recunoscator pentru intregirea pe care o aduc in fiecare clipa. Si asa sa fie.”

A doua meditatie, cea de manifestare a intentiei Unimii, o vom face duminica, 18 iulie 2010 la ora 17.00. Aici gasiti a doua meditatie:

http://centrulholistic.blogspot.com/2010/07/meditatie-de-manifestare-intentiei.html

Imi cer iertare pentru orice dizarmonie pe care o gasiti in inregistrari, pentru tot ce nu rezoneaza cu voi. Am incercat in timp scurt si cu mijloacele tehnice pe care le-am avut la indemana, tot ce am putut mai bine. Va multumesc pentru intelegere. O sa folositi in fundal muzica pe care o simtiti mai aproape de suflet.

Cu drag!

Dana Erdei danutza_self@yahoo.com

http://centrulholistic.blogspot.com/

No comments: