Thursday, 3 March 2011

Fiti Profeti ai unei Lumi Frumoase si Bune!

Dragii mei, nu intrati in jocul umbrelor care vor sa stapaneasca nu numai Lumea ci si Lumina Sufletului omenesc! Cand mai primiti materiale de genul celor care circula acum, cum ar fi Profetiile Oamenilor de Stiinta pentru 2011 si 2012 sau altele asemanatoare, nu le trimiteti mai departe! Indiferent daca se refera sau nu la o realitate viitoare ele strica sansa de a trai frumos, cu curaj si speranta( care este o Forta creatoare de bine) clipa prezenta, singura care conteaza. Pentru ca Viitorul este ca argila in mainile noastre. Cum il gandim asa il avem.
Daca Mintea este creatoare si s/a demonstrat ca este, imaginati/va ce se poate naste din gandirea infricosata a miliarde de Oameni care cred doar in distrugere, in dezastre, in sfarsitul Lumii noastre!
O picatura de Soare daca reusiti sa aduceti in trairea voastra conteaza enorm! Pe aceasta trimiteti/o in Lume si puterea ei va creste exponential, va deveni Puterea schimbatoare in bine care va aduce cu sine Miracolul salvarii! Opriti lantul vestilor proaste si lucrati in taina Fiintei voastre pentru bine, pentru frumos, pentru trezire! O clipa de pace profunda pe care o traiti poate schimba in bine destinul tuturor! Daca va veti lasa cuprinsi de frica si deznadejde pentru ce o sa fie, nu veti mai putea pune in miscare puterile voastre divine, acelea care lucreaza impreuna cu Ingerii ca sa construiasca o Lume buna, frumoasa, perfecta! Eu am vazut cum s/au prabusit interior Oameni care cu ani in urma au citit cartea lui Tugui, 7 ANI APOCALIPTICI. Au fost pacientii mei si a trebuit sa depunem un efort imens ca sa ii aducem pe linia de plutire. Sa se poata regasi pe sine!
Indiferent de autoritatea celor care vorbesc numai de catastrofe si distrugere, credeti in Dumnezeu si in Puterea Sa Infinita de a schimba raul in Bine! Mergeti mai degraba pe mana Strabunilor nostri care ne ghideaza de dincolo de imensitatea timpului si care ne/au iubit atat de mult incat ne/au trimis Intelepciunea lor pana in zilele noastre pentru a ne sustine si a ne ghida pe Calea Invingatoare. Observati si sustineti lucrurile bune care se intampla! Eu vad cum Tinerii de astazi , din ce in ce mai multi sunt preocupati de ocrotirea Naturii! De protectia Animalelor! Am vazut la noi in Tara cum Lumea se trezeste si renunta la indiferenta fata de ceilalti! Vad tot mai multi din generatia noua care cauta solutii pentru viitor!
Luati/i pe doritorii de bine in Rugaciunile voastre, sustineti/i pe cei care fac binele cu iubirea voastra! In loc sa dati curs unor astfel de predictii , determinati frumusetea voastra interioara sa se manifeste in cele mai mici gesturi! Oferiti Lumii chipul vostru luminat de increderea in Dumnezeu, de credinta ca El, Creatorul a Tot si a Toate, isi conduce cu intelepciune Creatia pe cararile Luminii! Incurajati/i pe cei care se simt pierduti! Nu e timp de consternare in fata a ceea ce s/ar putea sa ni se intample! ACUM este timpul sa sarbatorim Viata incredintandu/ne Luminii din noi , determinand/o sa se nasca mai splendid, mai incantator cu fiecare Prunc care vine pe Lume!
Daca Lumea noastra este pe cale sa se prabuseasca inca nu este prea tarziu sa/i schimbam traectoria! Planeta asteapta de la noi gesturi de iubire, de gingasie! Ce sa faca cu panica noastra? Cu fricile noastre nebune? ACUM, chiar in aceasta clipa, fiecare dintre noi determinam Viitorul tuturor! Dati drumul in Lume lucrurilor frumoase, profunde care ne ajuta sa crestem interior si sa ne regasim pe noi insine asa cum suntem cu adevarat, Prunci ai Soarelui Divin! Feti Frumosi care inving balaurii intunericului! Cat timp inca mai respirati pe acest Pamant nu incetati sa credeti intr/o Lume perfecta! O Lume a Iubirii! A Armoniei! O Lume frumoasa ca o Poveste cu Cer instelat! Credinta noastra va realiza candva, acest Vis!


“FERICIREA ESTE O STARE DE SINE PE CARE FIECARE O ARE PE DEPLIN IN TRUPUL SAU, IN SUFLETUL SAU SI IN ESENTA SA, PENTRU CA ASA A FOST CREAT DE DUMNEZEU”

No comments: